Tips voor het gebruiken van een combimagnetron inbouw apparaat

Al jaren verkopen wij inbouwapparatuur, waaronder ovens, magnetrons en ook combimagnetrons. Deze laatste is vooral de laatste jaren populair geworden. Doordat het 2 in 1 is, bespaar je er ruimte mee in je keuken. Maar toch weet nog steeds niet iedereen hoe het precies werkt.

De Beste Combimagnetron Tips

De combi magnetron biedt naast de magnetron functie meerdere functies, zoals een hetelucht oven functie en een grillfunctie. Het is daarmee mogelijk om gerechten nog sneller en lekkerder te bereiden. Hier vindt u twee tips over hoe u het beste kunt omgaan met een combimagnetron:

1. Slowcooken: Sneller bereiden is een voordeel, maar wist u dat je met de combimagnetron ook heel goed kunt slowcooken door de magnetronstand te combineren met een hetelucht- of grillstand. Het resultaat is verbluffend.

2. Lagere wattages gebruiken: Een magnetron onttrekt wat sneller het vocht aan het voedsel. Het is daarom aan te raden om wat lagere wattages te gebruiken en iets meer tijd te nemen voor de bereiding van het voedsel.

Voor meer tips en om de juiste keuze voor uw inbouw combimagnetron te maken vraagt u hieronder de checklist inbouwapparatuur en de Inbouwapparatuur Brochure aan. Zo kunt u zich thuis al helemaal op uw gemak voorbereiden om de juiste keuze te maken en niet voor onverwachte verrassingen te staan.


Uw gegevens worden door ons nooit aan derden verstrekt. Zie ook onze Privacy Policy.
Na bevestiging van uw aanvraag ontvangt u direct de aangevraagde informatie.

Fagor combimagnetron 6H-600ATCX

Best In Class Combimagnetron Inbouw: De Fagor 6H-600ATCX

De Fagor combimagnetron maakt het mogelijk om met beide functies tegelijkertijd snel en smakelijk te koken. Uiteraard is er ook altijd de mogelijkheid om de magnetron- en ovenfuncties apart te gebruiken.

Deze inbouw combimagnetron krijgt onze aanbeveling omdat hij aan alle eisen voor de moderne combimagnetron voldoet: 40 liter met volledige ovenfunctie, touch control en een scherm met volledige weergave van uur, tijd, temperatuur en functie.

Wij nodigen u graag uit voor een goed advies voor uw combimagnetron
Bij Inbouwapparatuur Urk staat ons team van experts voor u klaar met de juiste tips en adviezen en zorgen wij dat u de juiste inbouw combimagnetron kiest.

 

Met vriendelijke groeten,
Bertus en Jeannette Weerstand en het hele team van Happy Home keukenstudio

Happy Home Keukens
Marsdiep 1A
8321 MC Urk
Tel: 0527-688857
E-mail: info@happyhomekeukens.nl
www.happyhomekeukens.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m donderdag 09.30 uur tot 13.00 en 14.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag van 09.30 uur tot 13.00 uur en 14.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag van 09.30 uur tot 16.00 uur

Wilt u meer weten over Inbouwapparatuur Urk? Ga dan naar de contactpagina.