DE 4 BELANGRIJKSTE VAATWASSER INBOUW TIPS VAN INBOUWAPPARATUUR URK

Wij verkopen al jaren keuken inbouwapparatuur, waaronder uiteraard ook vaatwassers. Bij een vaatwasser kopen komt meer kijken dan u misschien denkt. Zo is het goed om te weten wat het waterverbruik en geluidsniveau is.

De 4 belangrijkste Inbouw Vaatwasser Tips

Hier wordt u alvast een aantal tips gegeven die handig zijn bij het aanschaffen van een vaatwasser:

1. Hoogte van de inbouw vaatwasser:de hoogte van de vaatwasser dient uiteraard van dezelfde hoogte als het aanrecht te zijn. Tegenwoordig worden steeds meer keuken van 90cm verkocht. Ga dan dus ook op zoek naar een vaatwasser met die hoogte.

2. Waterverbruik: voor uw portemonnee is een zuinige vaatwasser op de lange termijn beter, dus een vaatwasser met een laag waterverbruik per programma. Er zijn al vaatwassers die slechts 10 liter water per programma verbruiken. Naast dat het voor uw portemonnee beter is, is het ook beter voor het milieu.

3. Geluidsniveau: veel mensen denken er niet aan, maar het is goed om op het geluidsniveau te letten. Het kan namelijk best storend zijn als een vaatwasser veel geluid maakt wanneer je bijvoorbeeld een boek aan het lezen bent. Wij hebben de stilste vaatwasser in ons programma, namelijk met een niveau van 39 decibel. In het overzicht hieronder kunt u zien welk geluid bij welke decibel hoort

 

Geluidsniveau vaatwasser Happy Home Urk

4. Volledige integreerbaarheid: een 'verborgen' vaatwasser is voor het zicht in de keuken het mooiste. Met 'verborgen' bedoelen wij dat de vaatwasser achter het keukenkastje is verstopt. De vaatwasser kun je dus alleen zien wanneer het keukenkastje open gaat.

Fagor vaatwasser ES 90 IT

De stilste vaatwasser: ES 90 IT

Deze volledig geïntegreerde inbouw vaatwasser krijgt de bijzondere aanbeveling van Gerard Vierhuis omdat hij aan alle eisen voor een moderne vaatwasser voldoet: laag waterverbruik (slechts 10 liter per wasprogramma) en muisstil met een geluidsniveau van 39 decibel.

Meer informatie over deze en andere inbouw vaatwassers vindt u in onze inbouwapparatuur brochure. Deze kunt u samen met meer inbouwapparatuur tips aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.


 

Wij nodigen u graag uit voor een goed advies voor uw vaatwasser
Bij Inbouwapparatuur Urk staat ons team van experts voor u klaar met de juiste tips en adviezen en zorgen wij dat u de juiste inbouw vaatwasser kiest.

Met vriendelijke groeten,
Bertus en Jeannette Weerstand en het hele team van Happy Home keukenstudio

Happy Home Keukens
Marsdiep 1A
8321 MC Urk
Tel: 0527-688857
E-mail: info@happyhomekeukens.nl
www.happyhomekeukens.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m donderdag 09.30 uur tot 13.00 en 14.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag van 09.30 uur tot 13.00 uur en 14.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag van 09.30 uur tot 16.00 uur

Wilt u meer weten over Inbouwapparatuur Urk? Ga dan naar de contactpagina.