Welkom bij Inbouwapparatuur Urk/Keukenstudio Urk - De Keukenwinkel Van Vlees & Bloed

Welkom bij Happy Home Keukens in Urk. Wij, Bertus en Jeannette Weerstand, zijn in 2001 gestart met Happy Home Keukens, de keukenzaak waar het mogelijk is om met elk budget een kwaliteit keuken te kopen. Persoonlijke benadering en service zijn zeer kenmerkend voor Happy Home keukens.

Happy Home biedt een totaalconcept aan, want naast keukens kunt u bij ons ook terecht voor uw badkamer of vloer. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld de combinatie van een keuken met inbouwapparatuur en vloer gelijk beoordelen. Zo heeft u een goed beeld van het te verwachte resultaat.

Als u bij ons binnen komt, krijgt u eerst lekker een bakje koffie en praten we wat over uw wensen. Aan de hand daarvan kunnen wij samen met u ontwerpen en uw droomkeuken samenstellen. U kunt ook kiezen voor een kant en klare keuken en deze iets aanpassen qua front, kleur, grepen en accessoires.

Voor uw inbouwapparatuur hebben wij een aparte oriƫntatieruimte waar u gerust alle apparatuur met elkaar kunt vergelijken en uiteindelijk kunt kiezen wat het beste bij u past.

Het plaatsen van de keukens kunnen wij voor u laten doen door onze monteurs. Maar als u dit zelf wilt doen, kan dat natuurlijk ook. In dat geval hebben wij een handleiding voor het plaatsen van een keuken.

Fagor Maestro Dealer

Met ingang van Januari 2012 zijn wij Fagor Maestro Dealer. Dit heeft voor u de volgende leuke voordelen:

Fagor Maestro Dealer

De Fagor Mastro Dealer: betrouwbaar, vakkundig en servicegericht
Bij een Fagor Maestro Dealer weet u zeker dat u altijd betrouwbare informatie krijgt, een goede prijs betaalt en dat u een origineel product koopt. Deze dealers kunnen u precies vertellen wat de voordelen zijn van onze producten.

Persoonlijke Fagor Pas
Wanneer u bij ons een Fagor product aanschaft, ontvangt u een Persoonlijke Fagor Pas cadeau. Hiermee maakt u een heel jaar lang iedere maand kans op geweldige prijzen.


Recenties

Wij krijgen veel enthousiaste reacties en bedankjes van klanten omdat ze zo tevreden zijn over het werk dat wij geleverd hebben.

Zo vertelt mevrouw Hakvoort uit Urk: 'Wij kwamen bij Happy Home van Bertus en Jeanette terecht voor een nieuwe keuken. Wij kennen de zaak en de eigenaren en weten dat zij goed met service en garantie omgaan. Heel vertrouwelijke eigenaren. Samen met Jeanette heb ik de keuken ontworpen. Ik vond het heel leuk dat ik, na het ontwerp op papier, de keuken in 3D kon bekijken. Naast de keuken heb ik hier ook tegels voor de bijkeuken uitgezocht en een schuifwandkast die ontzettend mooi betegeld is. Ook onze tegelvloer met vloerverwarming is compleet aangeleverd door Happy Home. Ik ben heel blij met Happy Home en het goed werk dat zij hebben geleverd.'

En ook mevrouw Westerink uit Urk is heel enthousiast over Happy Home: 'Ik ging op een middag gewoon even langs bij Happy Home om te orienteren. Ik heb toen zulke mooie dingen gezien dat ik besloot om ons huis groots aan te pakken. Het team van Happy Home is toen samen met een elektricien en loodgieter aan de slag gegaan. Wat mij is opgevallen is het fijne contact met Happy Home. Zij hebben mij met alles geholpen en mevrouw Weerstand heeft mij alle praktische dingen verteld. Ook de planning is heel goed verlopen. Tijdens het plannen is er veel contact geweest omdat wij ook zelf een deel van het werk hebben uitgevoerd.'

We zien u graag in onze showroom!

Mocht u zich al thuis willen oriƫnteren op de voor u meest geschikte keuken inbouwapparatuur dan kunt u geheel gratis en vrijblijvend onze Inbouwapparatuur Brochure en onze handige Tips aanvragen door hieronder uw naam en e-mailadres in te vullen. U heeft de brochure en de tips dan binnen enkele minuten in uw mailbox.

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om.Met vriendelijke groeten,
Bertus en Jeannette Weerstand en het hele team van Happy Home keukenstudio


Contactgegevens

Happy Home Keukens
Marsdiep 1A
8321 MC Urk
Tel: 0527-688857
E-mail: info@happyhomekeukens.nl
www.happyhomekeukens.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m donderdag 09.30 uur tot 13.00 en 14.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag van 09.30 uur tot 13.00 uur en 14.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag van 09.30 uur tot 16.00 uur